Anja Vintov

Flyt jer lidt – små skridt til store forandringer

I dette foredrag hjælper Anja Vintov sine deltagere til et mere positivt fokus på forandringer. Aktuelt er en af de største udfordringer for mange danske arbejdspladser, at ledere og medarbejderne stagnerer i frygten for de mange forandringer.

I foredraget sætter Anja fokus på det system, vi som mennesker bor i. Hvad er det reelt, vi er bange for, og hvad gør det ved vores adfærd og opførsel. Vi har brug for at turde gøre noget anderledes, og Anja udfordrer deltagerne på de mekanismer, der holder dem tilbage. Med simple og konkrete værktøjer, viser hun sine deltage vejen ud af stagnation og frygt – væk fra modstand. Det er de små skridt vi tager – der skal bane vej for, at vi gennemlever de store forandringer på forsvarlig vis.

Som arbejdsplads får man først adgang til medarbejderenes – og ledernes fremdrift og flow, når der er styr og retning på medarbejderne og deres modstand. Det sker ikke af sig selv. Vi må være i konstant dialog, ellers bliver forandringen blot trukket ned over hovedet.

Under foredraget forholder Anja Vintov sig blandt andet til, hvordan vi som medarbejdere:

  • Oplever, reagerer og handler på forandringer?
  • Hvornår vi skal bede om hjælp og hvordan?
  • Hvordan vi bliver i stand til at bringe os selv i ro og balance – trods frygten for det nye?