FLOW Specialister

Selma Kjærbo

De seneste 15 år har Selma arbejdet som HR- og kommunikationsrådgiver i både nationale og internationale organisationer. Selma interesserer sig især for, hvordan vi som mennesker kan trives i vores hverdags- og arbejdsliv.

Hun har beskæftiget sig både strategisk og operationelt med rekruttering og forandrings- og ledelseskommunikation, og de muligheder og konsekvenser disse har for organistionskultur, adfærd og performance.

Selma er uddannet FLOW Specialist og har desuden en række videreuddannelser indenfor mindfulness og coaching, en Master i Virksomhedskommunikation og en Bachelor i erhvervsøkonomi og sprog.

Selma er en erfaren coach, underviser og facilitator med en oprigtig nysgerrighed for det enkelte menneske og den enkelte organisation. Hun er som samarbejdspartner nærværende, ærlig og kompromisløs.

I foråret 2017 forlod Selma sit job som Nordisk HR-chef for en stor, global koncern for at dedikere sit arbejdsliv til at styrke og udvikle mennesker og organisationer og sikre god trivsel.

Det gør hun blandt andet med foredrag, workshops og ledelsesrådgivning  I Arbejdsflow-metoden.