Anja Vintov og Selma Kjærbo

Anja Vintov

Forfatter, underviser og foredragsholder

Gennem 18 år har Anja Vintov undervist og inspireret ledere og medarbejdere i ind- og udland. Hun har specialiseret sig i vores rejse fra frygtstyret adfærd til oplevelsen af en mere flowbaseret hverdag. Hendes primære budskab er, at vi ved at finde vores hverdagsmod øger den individuelle og kollektive trivsel og arbejdsglæde markant – samtidig med at vi bliver meget bedre til at møde og håndtere tidens måske største frygtskaber – de eksponentielle forandringer.

Anja Vintov er forfatter til bestselleren, ”Flyt dig lidt – små skridt til store forandringer” og e-bogen, ”Kuren mod frygt”. Hun er stifter af FLOW Specialist Uddannelsen, ekstern underviser for Lehman & Partners, der hjælper mennesker tilbage på arbejdsmarkedet efter stresskollaps og for Human Univerz, der er banebrydende indenfor forandringsledelse i danske og internationale virksomheder.

Anja har gennem en lang årrække studeret ledere og medarbejderes adfærd, når vi er styret af frygt. Hvordan påvirker denne vores krop og hjerne, og hvordan yder den indflydelse på vores evne til at træffe gode beslutninger for os selv og i kollegaskabet. Anja er selv tidligere atlet og danser og har dermed også stor egen-indsigt i sammenhængen mellem krop og psyke.

Gennem årene har Anja Vintov guidet, undervist og coachet mere end 5.000 medarbejdere og ledere til at balancere deres handlekraft og styrke deres evne til at turde lede sig selv og andre gennem forandringer. I hendes foredrag tager hun udgangspunkt i vores menneskelige natur. Vi er skabt til at blive bange for det nye. Det er helt naturligt, for det ligger stærkt forankret i vores biologiske overlevelsesmekanisme. Løsningen behøver ikke altid være kompleks – mange gange skal vi lære at tale tingene ordentligt igennem, så finder vi roen igen – både som individ og kollektivt.

For yderligere information om foredrag og booking, kontakt venligst Anja på:

Mobil: (+45) 20 63 74 90
E-mail: anja@anjavintov.dk

Læs mere om Anja’s produkter og ydelser til privatlivet og selvstændige på www.anjavintov.dk

Selma Kjærbo

FLOW Specialist og HR Partner

De seneste 15 år har Selma arbejdet som HR- og kommunikationsrådgiver i både nationale og internationale organisationer. Selma interesserer sig især for, hvordan vi som mennesker kan trives i vores hverdags- og arbejdsliv.

Hun har beskæftiget sig både strategisk og operationelt med rekruttering og forandrings- og ledelseskommunikation, og de muligheder og konsekvenser disse har for organistionskultur, adfærd og performance.

Selma er uddannet FLOW Specialist og har desuden en række videreuddannelser indenfor mindfulness, yoga og coaching, en Master i Virksomhedskommunikation og en Bachelor i erhvervsøkonomi og sprog.

Selma er en erfaren coach, underviser og facilitator med en oprigtig nysgerrighed for det enkelte menneske og den enkelte organisation. Hun er som samarbejdspartner nærværende, ærlig og kompromisløs.

I foråret 2017 forlod Selma sit job som Nordisk HR-chef for en stor, global koncern for at dedikere sit arbejdsliv til at styrke og udvikle mennesker og organisationer og sikre god trivsel.

Det gør hun blandt andet med foredrag, workshops og ledelsesrådgivning i Arbejdsflow-metoden – og som HR Manager.

Mobil: (+45) 30 72 08 98
E-mail: selmakjaerbo@gmail.com

mennamindbusiness.dk