Anja Vintov

Foredrag og kurser om arbejdsflow

Anja Vintovs foredrag og kurser er værktøjsbaserede og giver ledere og medarbejdere

– større mod til forandring
– øget trivsel og arbejdsglæde
– mere lyst til at tage ansvar

Gennem årene har Anja Vintov coachet +3.000 medarbejdere og ledere til at balancere deres handlekraft og styrke evnen til at turde lede sig selv og andre gennem forandringer. Anja Vintov er FLOW Specialist og ekspert i Hverdagsmod, forfatter, coach og foredragsholder.

Anja forlod erhvervslivet efter 10 år i IT Branchen på forskellige poster. Frygtstyret ledelse og en oplevelse af ikke at udnytte sine kompetencer optimalt, fik hende til at søge andre veje.

I 15 år har Anja Vintov nu studeret og arbejdet med 3-enigheden Frygt – Mod – Flow og besidder en stærk evne til at spotte og ændre frygtstyret adfærd.

i 2010 satte hun Hverdagsmodet på agendaen med bestselleren Flyt dig lidt – små skridt til store forandringer (Gad’s forlag), efterfulgt af e-bogen Kuren Mod frygt, et interaktivt værk, hvor læsere kan bidrage med deres egne historier fra hverdagen og det professionelle liv.

Hun har igennem årene bl.a. guidet og hjulpet visionære ledere, ambitiøse selvstændige og unge mennesker i ind -og udland til at balancere deres handlekraft og styrke evnen til at turde lede sig selv og andre gennem forandringer.

Anja er fast tilknyttet underviser hos Lehman & Partners, som hjælper mennesker på højkant igen efter stresskollaps og tilbage på arbejdsmarkedet.

For yderligere information om foredragene og booking, kontakt venligst Anja Vintov på:

Mobil: (+45) 20 63 74 90
E-mail: anja@anjavintov.dk